Zdolávanie prekážok

M.R.Štefánik svoje cesty zachytil na fotografiách, ktoré sú pre nás cennou dokumentáciou jeho života. Rozhodli sme sa, že aj tento rok bude súčasťou programu „Očami M.R.Štefánika“ súťaž fotografie. M.R.Štefánik 6 krát vystúpil na Mont Blanc a pritom sa vyznačoval chatrným zdravím. Prekážky, či už v prírode, na cestách, v súkromnom alebo pracovnom živote mu neboli cudzie, no určite sa im nevyhýbal a prekvapujúco ich zdolával. Z toho dôvodu sme sa rozhodli pre názov fotosúťaže „Zdolávanie prekážok“.

Život nám prináša rôzne formy prekážok a záleží len na nás, ako sa s nimi vysporiadame. Na prekonávanie niektorých z nich máme bonus – čas, ktorý môžeme využiť na prípravu, aby sme ich ľahšie zvládli, no niektoré úskalia je potrebné riešiť okamžite, aj keď nás často zastihnú nepripravených. Podarilo sa Vám takýto okamih zachytiť fotoaparátom? Ak áno, budeme radi, keď sa s Vašimi fotografiami prihlásite do fotosúťaže „Zdolávanie prekážok“. 

Súťažné fotografie posielajte do 30.09.2015 na mailovú adresu fotosutaz@ocamistefanika.sk. Bližšie informácie sú uvedené vo Všeobecných podmienkach súťaže.

zdolavanie_prekazok

Fotografia: Výstup na Mont Blanc, zhotovená M.R.Štefánikom, datovaná 1905 – 1907

-->